FELADAT,VAGY PROBLÉMA..? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márta Kovács   
2012. február 09. csütörtök, 16:16

úgy érzékelem,biztos Ti is,nagyon sok ember el van veszve,egyedül érzi magát a mindennapjaiban,ezért úgy gondoltam,össze kellene fognunk,hogy ez megváltozzon!

Nagyon elkülönültünk egymástól pedig bizony összetartozunk,nem beszélve arról,hogy közösen ,igenis mindent meg tudunk oldani,tehát fogjunk össze

Alulról épitkezzünk,mi határozzuk meg nekünk mi a jó,ne engedjünk,beleszólni az életünkbe,nem mások mondják meg,hogyan tegyünk,hogy nekik jó legye!4

Lépésről lépésre fogunk,visszamenni,ahhoz a születésünk előtti állapotba,ahol belénk volt kódolva,hogy képes vagy képesek vagyunk mindenre,amit csak el szeretnénk,érni,és úgy ahogy azt mi szeretnénk!

Ha megteremtjük magunknak ezt gyakorlással,beépitve a mindennapjainkba,akkor szinte észrevétlenül valósulnak meg az álmaink,az egészség,a valódi ember szeretet,és nem utolsó sorban,a bőség( és most itt nem arra gondolok,hogy milliomos lesz mindenki,hanem arra,nem élünk szűkösségben,hanem mindig lesz ELÉG!(

És ez talán nem mellékes!

Ez részemről,egy olyan kisérlet,Veletek közösségben,amit már saját magamon kikisérleteztem,és amikor betartottam magammal szemben az élet az Univerzum törvényeit,hát ezt bizton állithatom,ez valóban működik

Tehát itt teljesen kézzelfogható és gyakorlati dolgokról beszélek,ami nem csak egy könyvekből jól ismert,"képzeld el,és tudjad,hogy van," gondolkodj pozitivan.......stb stb!

Konkrét cselekedetek,amiket,ha valaki valóban ,ki szeretne kerülni,a mókus kerekéből,kipróbálja,következetesen gyakorolja,figyelmét erre koncentrálja,megszületik számára az az Új világ,ami nem is új,hisz igy ,ilyennek lettünk teremtve,de mégis,az újdonság erejével fog hatni az egyénre,és megtörténik,az AHA érzés!!

Nem főszereplője,csak,elinditója szeretnék lenni,ennek,tehát igenis szükségem van minden okos gondolatra,hogyan tovább,hisz igy tudunk valóban előre haladni,ezt egyedül nem tudom,csak Veletek közösen,de mindannyiunk javára és érdekében!

Remélem elég kitartóak lesztek saját magatokkal szemben,remélem,változik,majd a hitrendszeretek,magatokról,mert tudjátok,meg eddig nem azok voltatok,mint aminek,hittétek magatokat,

sokkal többre vagytok képesek,mint amit eddig belétek kódoltak,itt a világba!

Mindjárt el is érkeztünk a mai témához,hogyan tudok a mókuskerékből kiszállni,

Nincs olyan ember ez biztos,aki ne vette volna észre önmagán,mindig ugyan azok a problémák jönnek vele szembe,és nem érti miért

Meg is szoktuk fogalmazni igy: Nem értem,miért mindig velem történik meg ez-vagy az?Ugye?

Hát nem másért hozza elénk az élet ezeket a "problémákat"( itt jegyzem meg,ezentúl feladatként tekintsd,és mondd,mert a szónak a kimondott szónak,bizony hatalmas ereje van,és ez feladat,és nem probléma!

EGY PÉLDA MOST ERRE: MONDD KI MOST MAGADBAN,VAGY HANGOSAN,:-VILÁG VÁLSÁG VAN....ÉREZNI FOGSZ VALAMI,

MAJD MONDD KI MOST AZT HANGOSAN,- a VILÁGBAN ,MOST NAGY VÁLTOZÁSOK VANNAK.....

UGYE,MENNYIRE MÁS ÉRZÉS VOLT,A 2 MONDAT KÖZÖTT,

HÁT EZÉRT FONTOS,TANULJUNK MEG,ÉBEREN FOGALMAZNI,MERT MINDENT RÖGZIT AZ AGYUNK,A VELE JÁRÓ ÉRZELMEKKEL EGYÜTT!!!

Tehát visszatérek a mókuskerékhez.Minek után a felénk jövő feladat,újra és újra ugyan az,azért,mert újra és újra,ugyan ahhoz nyúlnk megoldás gyanánt mint eddig Nem fog változni,jönni fog mindaddig,amig MÁST NEM MONDASZ,VAGY CSELEKSZEL AZOKBAN A SZITUÁCIÓKBAN,MINT EDDIG!

Azaz felvállalod magad,kiállsz magadért,nem azt teszed amit a másik akar,hanem a saját bölcsességedhez fordulsz,mert tudat alatt nagyon is tudod,nem az a megoldás,csak ,hát a béke kedvéért,had legyen amit a másik akar!

Ebben az esetben, nem a saját életedet éled,hanem mindig a másikét! tehát,nem is oldodott meg a dolog,csak akkor,ha fel mered vállalni azt,hogy Neked,nem ez az utad,Te nem ezt akarod,ne hagyd magad elnyomni

Mellesleg elárulok egy titkot,ha még nem jöttek volna rá: Mindig a gyengébb az aki rád akarja erőltetni az akaratát,tudja,te vagy az erősebb,ezért te vagy a jellemesebb is,tudja,éppen ezért megengedőbb is vagy,igy megszerzi az általad odaadott energiát,amit erőszakkal vesz el,mert képes erre,( de csak általad!),,igy Ő kielégült megszerezte ami belőle hiányzik,de HOL VAN EBBŐL A TE ÉLETED? KI VAGY TE AKKOR? MIÉRT IS VAGY,OLYAN ÁLLAPOTBAN,NEM TUDOD,MI TÉVŐ LEGYÉL?

Tehát legyél tudatába,a gyenge az aki rabolni akar,ez az energiák játéka,Nem elég jellemes,ezért Tóled vesz,hogy Ő kielégüljön,de tudnod kell ennek az embernek,semmi nem elég,te sem leszel sosem jobb a szemében,mert nem erre megy ki a játék

Azoknak mondom,akik ilyenkor szokták,mondani,na már megint az energiákkal jönnek ez hülyeség,,,,

Közlöm,,ha hülyeséget tápláltak az agyába akkor javaslom,bár mit vásárol élelmiszerek között,nézze meg,mi van ráirva: kalória ennyi.energia ennyi,stb stb,

Tehát azért mert az energiát nem látjuk,attól az még van,és nagyon is érezhető,ha csak arra gondolok,hogy ha belépsz egy közösségbe,mit érzel?

Ha 2 perc múlva legszivesebben kirohannál,vagy nem akarsz hazamenni,pedig már éppen itt az ideje,akkor bizony,azt az állitólagos nemlétező energiát érzed,tehát jobb megbékélni,hogy ugyan a szkeptikusok állitják,nincs,de ugye érezni,csak éreznek k is,még ha tagadják!

Tehát ,ha ki akarsz kerülni abból,hogy mások életét éld,akkor meg kell tenned,azt,hogy felvállalod magad,és szeretettel ugyan,de szembe szállsz az addigi életviteleddel,és megteszed önmagadért ,azt,hogy megtudd,ki is vagy valójában,és eléd hozza az új életed,hogy tudd,mi a Te utad is

Erről szól az a mondás,VÁLTOZTASS MAGADON,HOGY A KÖRNYEZETED MEGVÁLTOZZON4

Mert akkor,már azt tapasztalják,Tőled már nem tudnak elvenni,el kell mennie máshova,annak az illetőnek aki eddig az energia elvétellel terrorizált máshoz,hisz meg fogja érezni,Tőled már nem kap,és ez a lényeg

Ekkor már nem lesznek képesek a saját akaratukat Rád erőltetni!

Persze mind ezt igy teheted meg a gyakorlatban,szeretettel,nem kiabálással ,gorombasággal,úgy ahogy azt a másiktól eddig kaptad,erőből,tilos

Amikor bántanak,ne tegyél mást,hallgasd amit mond,de NE VEDD MAGADRA,NE ENGEDD MAGADNAK,HOGY ROSSZ ÉRZÉSEID LEGYENEK,TUDD,HOGY EZ NEM NEKED SZÓL ,ÉS LEGINKÁBB,NE TÁMADD VISSZA EZÉRT!

Tudd,hogy most ebben a szituációban,Ő nem képes megoldani,valamilyen feladatot,megtalálta a maga számára,azt az embert,akitől megkapja azt a szeretet energiát,ami Neki kell!!

Mikor,ezt teszi,nyugodtan mondd el Neki,hogy mint ember,szeretlek téged,de nem szeretem a tetteidet,én ezzel nem tudok azonosulni, azt látom,hogy Te igy tudod csak magad kifejezni,Neked ez igy jó,én viszont nem akarok ezzel azonosulni.

Nincs más dolgunk,mivel több energiát nem tudok Rád szánni,ezért ezt a kapcsolatot,most lezárom,legyen áldás Rajtad,hogy minél hamarabb emlékezni tudj,meg kell oldanod azt a feladatot,ami a Tiéd,s rám akarod erőltetni.

Fogadd el a döntésemet,ha mégsem tudod elfogadni,akkor Nálad lesz nyitva az a kör,amit ketten alkottunk,mert most én a részemről,ezt a kört bezárom!

Ez a :HA MEGDOBNAK KŐVEL,DOBD VISSZA KENYÉRREL.

Ő a vevő,Te az adó.Neked,csak ez a feladatod.

Ha ezt naponta gyakorolod,biztosan merem állitani,hogy ezt a régi rossz berökzött,cselekedetedet,az agyad kidobja,és behelyezi a valódi szándékodat

Igen mert az agyunk egy számitógép,és amit állandóan beletáplálunk,azt rögziti!!!

Ennyi lett volna részemről,és,ha érdemesnek tartjátok, a hozzászólásokat kérdéseket ,akkor beszéljük meg,tényleg legyen ez egy őszinte baráti kör,amit KI TUDUNK EGYRE SZÉLESEBB KÖRBE TERJESZTENI!

GYAKOROLJÁTOK ,MERT MEGÉRI,AMIKET ITT ELMONDTAM NEM RÉBUSZOKBA BESZÉLTEM,SAJÁT TAPASZTALATOM,ÉS EZÉRT BÁTRAN MONDHATOM,MŰKÖDIK,de ez is mint minden rajtunk áll,mit szeretnél elérni a saját életedben ! :)

GYAKORLATI LÉPÉSEK ,MIT TEGYÜNK,HOGY NE HASZNÁLJANAK KI MÁSOK,SOHA TÖBBET!

1.) Először is VEDD ÉSZRE,azaz,figyelj fel arra,hogy már megint,ugyanazok a "problémákat",vagy személyi bántásokat hozta eléd az élet!

2.) ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA!! Azaz ne mondj,vagy cselekedj automatikusan,ugyan úgy mint eddig,mert ,ha ezt teszed,megint ugyan azt kapod mint eddig!

3.) El kell hinned magadról,Te vagy az erősebb,a gyengébb,ezért akar Tőled vett energiádból,ez,teljesen logikus is,hisz,ha nem igy lenne,nem Te lennél a célpont!

5.)Szembe nézel ezzel,és elmondod,: Látom,valami bánt Téged,felbosszantott,valaki,de ez a Te problémád,rajtam nem tudod kitölteni és nincs is értelme,mert nem ez segit Rajtad!,Ha szeretnéd elmondod,és segitek Neked.Nem tudod többé rámerőltetni,az akaratodat,igy fogadd el ezt a döntésemet!Ha nem fogadod el,ezt is megteheted,a választás a Te kezedben van,de igy nálad marad nyitva ez a kör,akkor részemről ezt itt most lezárom!6.) Legyél teljesen nyugodt,szemébe nézve tedd,hogy érezze,már nincs hatalma feletted!

MINDIG ,MINDEN ESETBEN,TEDD,EZT ÉS MEGLÁTOD,EGY KIS IDŐ UTÁN,MEGVÁLTOZIK A KÖRNYEZETED,ÉSZRE TUDOD VENNI MÁR TE IS,MI AZ AMIT EDDIG IS TARTOGATOTT A SORS SZÁMODRA,CSAK,NEM VOLTÁL EDDIG KÉPES ERRE,MERT A SZEMED ÉS SZIVED ELŐL,ELTAKARTÁK EZEK A LELKI SEBEK,AMIKET MÁSOK OKOZTA NEKED,ÉS NEM TUDTAD MI A MEGOLDÁS!

Biztosithatok mindenkit,ha ezeket a lépéseket betartjátok,beindul a változás,de az ,hogy ez igy legyen,szembe kell nézned magaddal,és eldönteni,mi a célod!

Továbbra is egy alárendelt szerepben maradsz,vagy TE IRÁNYITOD AZ ÉLETED?

Módosítás dátuma: 2012. február 09. csütörtök, 16:17