NAPI IDÉZET

Scott Kiloby

"Amikor végre észreveszed, hogy saját magaddal harcolsz, aki csupán egy másik ember képében jelenik meg az életedben, a harc többé már nem fog érdekelni."
Scott Kiloby

STATISZTIKA

Tartalom találatai : 540486

Designed by:
Gavril Roga Kerecse
Szín terápia

Szivárványszínű Fény segíti  az előző életből hozott blokkok és a karmikus egyensúlytalanság feloldását.
Ha a szivárvány összes színét hívod egy időben több szinten is zajlik a gyógyulás.

 

Smaragdzöld Fény: A zöld fény úgy hat, akár egy gyógyító balzsam vagy egy gyorsan ható gyógyszer.Különösen jól alkalmazható

gyerekek és állatok esetében,mert tiszta hitük felgyorsítja a gyógyulást.

 

Fehér Fény: bármit,amit fehér fénnyel veszünk körül, tökéletes védelmet ad mert a fehér fény legyőzhetetlen.Ugyancsak nagyon erőteljes  hatással bír mélyen

gyökerező félelmek és betegségek gyógyításában, hasonlóan működik mint egy gőzborotva.

A fehér fény kettős feladatot lát el, egyrészt tisztít, elősegítve ezzel a gyógyulást,másrészt pedig védelmez:Azt,hogy melyik feladatát látja majd el, a fény behívásakor megfogalmazott szándékaink döntik el. A fehér fényt akkor is hívhatjuk, amikor egy közelgő veszély esetén azonnali védelemre van szükségünk.

 

Arany Fény a krisztusi energia színe, ez alatt nem feltétlenül a Krisztus, az ember vagy a Keresztény vallás értendő, hanem a megbocsátás és az erőteljes,feltétel nélküli szeretet energiájára.Ez azt jelenti,hogy minden rendbe fog jönni: Azt jelenti "Őrizd meg a hited,mert minden úgy van jól,ahogy van"

 

A hit a szeretet egyik aspektusa mivel a kétség és a félelem hiányát jelenti.Krisztus az összes gyógyítását a hitnek tulajdonította.A beteg gyógyulásának kulcsa az, hogy mennyire hisz az orvos gyógyító képességében.Így tehát annak érdekében is behívhatunk aranyfényt,hogy segítsen megerősíteni saját hitünket vagy más gyógyított személyt.Az arany fény több más színnel együtt is behívhatjuk.Hívjunk be arany fényt fehér fénnyel együtt,ha félünk, és védelemre van szükségünk.Ilyenkor az arany fény erősíti a hitünket,míg a fehér fény gondoskodik védelmünkről.

 

Angyali fények

 

Arról,hogy imáink meghallgatásra találtak, részben az angyali fények megjelenése biztosíthat bennünket.Ezek szikrázó, tűzijáték fényéhez hasonló  fények vagy pedig olyan bevillanások.A fehér fény az őrangyalok aurájának szikráiból, a különböző tér -időkön való áthaladáskor fellépő súrlódástól keletkezik.

Az angyali fények akkor is megjelennek amikor a vigaszra vagy megerősítésre van szükségünk.

Bizonyos színekkel az egyes betegségek gyógyíthatók. Csak vizualizálni kell ezt a színt a gyógyított személy körül, vagy épp magunk körül, ha mi magunk szorulunk gyógyításra. De tudunk fényt behívni egyszerűen úgy is, hogy kérjük, vegye körül az illető testet.

 

  • A BIBOR /kékes lila/ FÉNY  gyógyítja a  rákos betegséget, és megöli a vírusokat.
  • A FEHÉR FÉNY gyógyír a sérülésekre.
  • A VILÁGOSKÉK FÉNY tisztítja és méregteleníti a testet akárcsak a víz.
  • Az ARANY FÉNY  megnyitja a harmadik szemet, és nyitva tartja a testet (miután a bíbor, a fehér és a világoskék színek megtisztították.