A Teremtés Imája PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Thea Medea Hormay   
2012. január 05. csütörtök, 18:47

A Teremtés Imája

Én (…. neved…) hiszem és tudom, hogy a felsőbb énem megtisztítja előttem az utat, még akkor is, amikor úgy tűnik nincs is út.
Én (…)hiszem és tudom, hogy a felsőbb énem felügyel és vezeti minden tervemet- beleértve az egészséget, boldogságot, jóllétet is.
Én(…) kijelentem, hogy szent létező élőlény vagyok és megértem egy csodálatos társra, az egészségre, a bőségre és az önmagamra találásra. A most-ban élek –és minden megoldást itt találok, ami a kapcsolataimra is vonatkozik.
Tudom, hogy a születésem előtti próbákat előre elterveztem és megterveztem a megoldást is hozzájuk –mert a kreativitás és a teremtés az isteni életem része. Tudom, hogy mindenre meg van a megoldás, ami életemben eddig problémát okozott!
Én (….) kitörlöm eddigi életem szerződéseit, fogadalmait, amik nem vittek előre és elengedek minden félelemmel teli elmúlt pillanatot, főként azokat, amelyek betegséggel, magánnyal, szegénységgel, összefüggő gondolatok vagy tettek!
Én (….) felszabadítom magam minden teher, bűnvád és szerződés alól, amit félelemből, féltékenységből vagy a megalázkodás elkerülésére kötöttem.
Én (….) megbocsátok és elengedek, minden tudatos és tudatalatti fogadalmat, ami gátolja önmagam megélését és a boldogságomat.
Én (….) kijelentem, hogy a megfelelő helyen és időben vagyok a megbocsátáshoz, a feloldozáshoz, az egészséghez, a gazdagsághoz és a társam megtalálásához.
Ezért én (…. ) kijelentem, hogy a szívemre hallgatok, és azt teszem, ami melegséggel, jó érzéssel tölt el – olyan munkát, kapcsolatokat, életkörülményeket teremtek és olyan lépéseket teszek, amit a szívem diktál.
Döntésem, amely a megbocsátásról és elengedésről szól, kiterjed minden negatív hatásra, emberre, körülményre, amely akadályokat gördít elém utamon és elbizonytalanít. Tudom, hogy ha a szívemre hallgatok semmilyen rossz energia nem hat rám.
Ezért felveszem a kapcsolatot a testemmel, a gondolataimmal és sejtszinten azonosnak vallom, magam velük-ezért együttesen hatástalanítjuk a testi betegségek folyamatait és visszaállítjuk az egészséget, a testben és a lélekben.
Én (….) hatással vagyok a DNS-emre és minden egyes sejtre, szervre, a mentális érzelmi és szellemi megfiatalodásra
Szeretem a Földet és a saját létezésemet- megértem a z egység célját, hogy az békét, egészséget és szeretetet hoz minden élőlényre.
Én (….) tudom, hogy csak a jó dolgok áramlanak hozzám- része vagyok a mindenségnek és annak részeként tökéletes vagyok – semmilyen emberi szó nem változtathat ezen, mert Vagyok, Aki Vagyok! Egy vagyok a Mindenséggel!
Én (…) ezen túl minden változást félelem nélkül fogadok! Gyakorolom a megbocsátást és az önszeretetet – a mások elfogadását és a szeretet áramoltatását.
Én (….) képes vagyok megteremteni a szívem által, a legmagasabb energiát –ami lehetővé teszi számomra, hogy minden tudás a fejlődésem érdekében megtaláljon és ezt a tudást megoszthassam mindenkivel. Ez vezet majd tovább, hogy az anyagi eszközöket és forrásokat is megtaláljam, amivel beteljesíthetem életcélom, hogy bőségben éljek és mindezt megoszthassam másokkal is.
Én (….) hiszek a teremtő erőmben, Isteni mivoltomban, hogy a saját életem az Isteni Terv szerint készült és minden rendelkezésemre áll, hogy befelé figyeléssel megleljem önmagam, céljaim, társam, gazdagságom, boldogságom, egészségem – vagyis a saját félelemmentes életutamat.

ÁMEN

Módosítás dátuma: 2012. január 15. vasárnap, 14:44