A továbblépés 8 kulcsa PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Thea Medea Hormay   
2012. január 04. szerda, 17:33

kulcsA Mesterek most azt mondják:

Akik a Felemelkedő Tudatosságot választották maguknak, azok számára vannak bizonyos követelmények, hogy elérkezzenek ebbe az isteni érzésbe. Ezek olyan, Univerzális Törvények szerinti követelmények, melyeket nem lehet kikerülni, és csak szívből áradva lehet megtenni, mert ha elméből tesszük, akkor elferdülhetnek eredeti rendeltetésükben, olyanokká válhatnak, mintha hazugságot ötvöznénk egy harcos igazságával. Bár ők is elérkezhetnek majd a felemelkedési folyamatba, de ha nem szívből valóan teremtenek, akkor nem fejeződnek ki a teremtéseik úgy, ahogy azt szeretnék, csak egy megszokássá lesz számukra, és majd egy újabb megvilágosodás kérdése, hogy elérkezhetnek az új valóságba.

A kulcsok a következők:

A Felemelkedési Kulcsok alapját a szent geometria csillag tetraédere képezi, mindegyik kulcs a csillag egy pontjára mutat rá. A nyolc örök igazság, mindegyik része az egésznek és magába foglalja a másikat, mindegyik a másik nélkül csak része az egésznek, ahogy te része voltál/vagy, minden ami valaha voltál, vagy leszel  a mindenségben örökkön-örökké.

1,AZ ISTENI FORRÁSBÓL SZÁRMAZUNK ÉS ÍGY ÖNMAGUNKBAN TÖKÉLETESEK VAGYUNK

El kell ismerni azt, hogy TÖKÉLETESEK Önmagunkban Tökéletesek VAGYUNK,

El kell ismerni ISTENI TÖKÉLETESSÉGÜNKET, HOGY A SZELLEM EGYFORRÁSÁBÓL  áradunk ki mindannyian   végtelen UTAZÁSAINKBA, mind az Egy forrásából valók vagyunk, az Egyből valók örökké.

2,FOGADD EL AZ UTADAT, AZT AMIÉRT IDE JÖTTÉL!!!

Nem valami nagy dologért kell küzdened, nem azért jöttél, hogy a küzdelem legyen a tanulságod, hanem azért, hogy tapasztalj.

3,EGYEDISÉGED SÉRTHETETLENSÉGE  AZ ISTENI  INTEGRÁCIÓ!!!

Megőrizni és képviselni, fenntartani a Személyes megbecsülésed, tisztességed. Annak az igazsága, hogy, minden lehetőség, amelyet megadunk magunknak, az meg van magunkon belül, felismeri azt, hogy van személyes igazságunk, és az nem az, amelyet már készen kaphatunk másoktól.

4,  AZ VAGYOK, AKI VAGYOK, AZ LÉGY AKI VAGY!!!

Az Légy Aki Vagy, ne olyanná, mint amilyennek mások feltételeznek!!!

Te alkotod meg a kegyelem, a megbocsátás fényét, és az nem lehet tökéletlenség, amit Isten alkot, olyanná légy amilyen a szellemedből vagy.

Neked nem kell megjavítani magadat, csak elismerni saját istenségetek teljes isteni létezésed.

5, SAJÁT ÉRTÉKESSÜNK ELFOGADÁSA/ÖNBECSÜLÉS!!!

El kell ismerned, hogy értékes vagy, és az értékességed hogyan illeszkedik, jelenik meg a külső és belső világodban. És felismerni azt, ha értékesebbnek tartod magadat másnál, vagy kevesebbnek, az azt jelenti, hogy még az önmagad felismerése hiányos.

6,ELISMERNI SAJÁT ERŐFESZÍTÉSEIDET, CSELEKEDETEIDET, SAJÁT NAGYSÁGODAT ÉS MEGHATALMASODÁSODAT!!!

Az igazság erőforrása nem az egóból származik, hanem a Szellem egységéből az EgyLélekből árad ki. Az igazság ereje, a szelídség ereje. Fényből való vagy és minden teremtés, mégha megfoghatatlan is számodra onnan származik,

A félelem, egy olyan belső erő, amely az egóból származik, és azt sugallja, hogy kevesebb vagy minden más dolognál. Az Igazságodban a jóságod kegyelme az Erő, a Hatalom, a feltétel-nélküliség ereje, amelyet nem használhatsz mások megsértésére vagy negativitásra.

Az igazi hatalom, a Szeretet Hatalma,  az élő társ-teremtőd minden szándékodban, amely megad, felkínál minden lehetőséget számodra.

7, ELFOGADNI HOGY MINDEN VÁLTOZÁSBAN VAN!!!

Legyen Önbecsülésed, Teljes Vagy, Te vagy a Hatalom, Te vagy a Kegyelem saját világodon belül!!!

A Most Mindig Van, a változások a gyakorlásból jönnek, csak akkor jönnek. Ez azt jelenti, hogy a nézőpontokon kell változtatni. Ki kell fejezned magadból amit tudsz, nem elrejteni azokat a kincseket. Történelmi példával élve, legyél eretnek az elfogadott normák tekintetében. Változtasd meg a normákat, alkosd át egy új szempont szerint, a Kegyelem, a Jóság tisztaságának segítségével, és sétálj vele könnyedén lelkedben fényesedve, mert te alkottad meg ezeket.

8,MEGTANULNI SZERETNI ÖNMAGUNKAT, MERT SZERETETT ÖNMAGADAT NAGYON SOKAKAT MEGÉRINT!!

Megtanulni, szeretni magatokat, beleszerelmesedni magatokba. És ez szeretet/szerelem megérint megszámlálhatatlanul másokat is. Minden energiának hatása van másokra, vagy energiacsere által, vagy amit magatok mögött hagytok, mint lenyomatot, ahogy adjátok, úgy fogadja a másik. Másokat tükörként láthatjátok meg magatokban, ahogy fájdalom van vagy öröm lakik a szívükben.

Ó hányszor is mondtátok már ezt: Minden az Isteni Kegyelemből árad. És ez az Igazság!!

Mindig is így van!!!

(Megjegyzés: A kulcsok használatához, emlékezni kell arra, hogy milyen a természetes lélegzés. Minden lélegzet tisztít, megvilágosít, és oxigénnel lát el, energetizálja, táplálja a testet. Minden lélegzet takarít, és a megtisztított energetikai rendszerrel egyértelműbbé, könnyedebbé válik a kapcsolódás az egyetemes tudathoz, segíti a tapasztalásainkat. Amikor nem lélegzünk természetesen az, feszültebbé teszi az embert, a teremtéseink, megnyilvánulásait lelassítja, vagy akár meg is akadályozhatja.)

Módosítás dátuma: 2012. január 15. vasárnap, 15:20