A forrás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márta Kovács   
2012. január 07. szombat, 21:27


Hm...... Mi lehet ez ,mit takar -e szó,.A FORRÁS!!! Mikor életünkben elérünk,egy szakaszhoz,legtöbben, feltesszük magunknak a kérdést?KI VAGYOK ÉN!,HONNAN JÖTTEM,és ami legfontosabb,MIÉRT?????

Ez akkor szokott bekövetkezni,amikor egyszer csak ,hirtelen elég lesz mindenből.Elég a malomkerékben való forgásból.Elég abból,hogy fogalmam sincs,miért történnek velem,borzalmasnak megélt,szerencsétlen események sorozata.

Amikor orditani tudnál,mert semmi nem sikerül,gátak állnak állandóan utadba, úgy érzed,élni sem akarsz! LBelédhasit a fájdalom:MIÉRT??????? Ekkor jött el a pillanat,lerogysz és lelked kiált,: ISTENEM SEGITS!!!!!Behunyod szemed,és hallgatsz.... Majd egyszer csak elfogynak cikázó gondolataid,és meghallod a CSENDET...

Figyelj a csendre,figyeld addig,mig nem hallod a zenét.Ez a csend zenéje,ami Neked szól,ami Te vagy,egy lélek,ki játssza ,és hallgatja is a zenét,az Univerzum zenéjét,.Együtt rezdül,együtt érez,a mindenség és Te,Te és a Mindenség!Lágyan ring,egész testedben érzed ezt ,mint hajnalban,a az óceán,csendes hullámai.....

Ez,már nem az egód,......!Ez már nem az orvos,asztalos,fodrász....ez vagy Te és a FORRÁS.

Életünket gyermekkorunk,után úgy éljük,annak tartjuk magunkat,amit választottunk.Ki ,mit választott,miután iskoláit elvégezte.Az kérdik tőlünk,ki vagy? A válasz,: asztalos,orvos tanár lakatos,stb.

Igen ezt mondjuk,és hisszük is ezt, kötődünk ehhez.Tesszük a dolgunk,majd egyszer csak azt érezzük,nem mégsem ez,vagy az vagyok!Érezzük,sokkal többek vagyunk,nem ezért vagyunk itt! Nyugtalanság fog el,mert úgy érzed először,hogy kiment a lábad alól a talaj.Amit eddig hittél magadról,az egy szempillantás alatt,eltűnt.Bizonytalan leszel,mi lesz most ez után,hogyan tovább,ha nem az vagyok,amit eddig hittem magamról,akkor KI VAGYOK?

Mit kell tennem,ki mondja meg,merre menjek,hogy ott lehessek,ahol lennem kell?!

Viaskodsz magaddal,mert már nem az vagy akinek hitted eddig magad!Nézed a körülötted levő embereket,,figyeled,és látod,Őket.

Igen ,most már nem csak nézed,de már látod is Őket.Látod azt,hogy Te is eddig igy élted életed,csak nap mint nap alvajáróként!

Már nem érzed jól magad a társaságukban,mert tudod,elindult Benned egy folyamat,amit már nem tudsz és nem is akarsz leállitani, Bizonytalan vagy ugyan,hogy mi lesz ennek a folytatása,mégis,hajt valami ERŐ,HAJT,VALAMI FELÉ!

MÉG RAGASZKODSZ A MUNKÁDHOZ,SZAKMÁDHOZ,AKKOR IS,HA NEM ÉRZED MÁR JÓ MAGAD BENNE,MERT AZ ÉLETHEZ VALÓ FELTÉTEL,A PÉNZ,VAGY ANNAK ELVESZTÉSE, A TÉT,AZT GONDOLOD,HA KILÉPSZ EBBŐL,AKKOR VÉGED!!!

Nem tanitották meg nekünk,és mikor megszülettünk elfelejtettük,azt,hogy engedd,meg magadnak,hogy egységbe kerülj vele,ne Te akarj,hanem hagyod hogy meglegyen,,ha ezt teszed,ha mered,,MINDIG LESZ ELÉG!!!!

Ha el tudod hinni hogy a FORRÁS része minden,a fák,madarak,az óceán,a virágok,erdők,rétek,akkor tudd,TE IS AZ VAGY!S,ha az vagy,akkor arra vezetődsz,ami a számodra legjobb,legtökéletesebb!

NÉZD,ÉS LESD EL A TERMÉSZETTŐL,TANULD MEG ÚJRA,,NEM FÉL ELFOGADNI AZT,AMIT A FORRÁS ad neki, ÉS MINDENT MEG KAP AHHOZ HOGY ÉLJEN! Ne engedd,hogy az egó,folyton azt mondja Neked-,csak Te tudod megkeresni,csak,Neked kell kikaparnod,mert ,EZ NEM IGAZ,..IGEN,EZ CSAPDA!Ezért küszködsz,ezért hajszolod magad,ezért szűnnek meg családok,ezért nincs elég,és ezért lesznek háborúk is!!!

Mikor elindulsz egy úton,és folyton akadályba ütközöl,ne félj letérni arról és elindulni másfelé,hisz úgy is minden út végén ott a FORRÁS!

Módosítás dátuma: 2012. január 15. vasárnap, 14:37