NAPI IDÉZET

Scott Kiloby

"Amikor végre észreveszed, hogy saját magaddal harcolsz, aki csupán egy másik ember képében jelenik meg az életedben, a harc többé már nem fog érdekelni."
Scott Kiloby

STATISZTIKA

Tartalom találatai : 247549

Designed by:
Gavril Roga Kerecse
NAPFÉNY, NAPLEMENTE, HOLD

-Töltsd meg tenyeredet arany fénnyel s tedd a szívedre!

A napfény nemcsak nyugtató hatású, hanem fizikai és spirituális egészség szempontjából is fontos. Nap meditációval behívhatjuk az arany fényt, akar úgy, hogy a napfényre megyünk, vagy arany fényt képzelünk magunk elé.

Amikor a szobában maradunk és elmulasztjuk a naplementét, akkor csakráinkat éjszakára is eltömi a nap során felhalmozódott energia, álmatlanságot eredményezhet, mely alvást segítő gyógyszerek vagy alkohol fogyasztására ösztönöz. Az elektromos izzó feltalálása az emberi faj új betegségeinek megjelenését hozta magával. A vilagitas révén elszakadtunk a 24 órás természetes ritmusunktól. A Nappal való ébredés és fekvés ritmusától.


A színpompás naplemente felébreszti szépségérzetet. A színek -különösen a narancs- a második szakrális csakrával vannak kapcsolatban, és pihentető éjszakai alvásra készíti elő a testet.
A naplemente követése életbevágóan fontos, mert színei kimossak a második csakrábol a nap hordalékát es így alvásotok egészséges lesz.

A szabadban élvezni a Nap a Hold és a csillagok sugárzását teljesen más, mint egy szűrőn át. Elmétek és testetek ugyanis csak a közvetlenül érzékelt fény esetében képes annak tiszta esszenciáját es teljes spektrumát befogadni.

A legtöbb spirituális tradíció úgy tartja, hogy a teli hold ideje alkalmas régi mintáink és negativitásunk elengedésére, az újhold pedig a manifesztációra, és arra, hogy munkánk gyümölcseit learassuk.


A lemenő Nap sugarai színes fényben fürdetnek meg benneteket, aktiváljak az alsó csakráitokat es segítenek önmagatok földelésében.
A holdfény es a csillagok fénye aktiváljak aurátok éjszakai csakráit, beleértve a harmadik  szem csakrát és a torokcsakrát, amelyek nagy szerepet játszanak éjszakai gyógyulásotokban.

A napfelkelte sugarai szivcsakrátokat aktiválja, felébreszti energiátokat és pszichikai érzékeléseteket a napközbeni használatra.

A napfény összeköttetésben tartja és összehangolja felső és alsó csakráitokat.